15.03.2024

Rasmus tog mentorprisen

Stemningen var helt i top ved kåringen af Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2024.

Smilet er bredt, og stoltheden stor hos Rasmus Riddersholm, der har modtaget prisen som Årets Mentor i Østjylland ved kåringen af Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2024, på baggrund af Nanna Schønings indstilling af Rasmus og INGENIØR’NE til prisen.

Nanna Schøning har i forbindelse med sit 5. semester på ingeniøruddannelsen været tilknyttet konstruktionsgruppen i Aarhus, hvor hun nu efter endt praktik, er fortsat som studentermedhjælper.

Ringen er sluttet. Rasmus startede selv som praktikant tilbage i 2019 hos INGENIØR’NE og har siden været ansat som konstruktionsingeniør.

Det har været enormt givende at have Nanna i praktik. Hun er kommet med åbent sind og en stor motivation for at lære faget hos os som rådgivende ingeniør. Og så har det været fedt, at kunne give lidt tilbage til virksomheden. Jeg ved, hvordan det er at komme ind i virksomheden som praktikant, og jeg vil gerne være med til at give Nanna samme solide start, siger Rasmus Riddersholm.  

Rasmus smiler ikke alene, og stoltheden over kåringen deles af både lokale på kontoret i Aarhus og resten af virksomheden. John Andresen, adm. direktør hos INGENIØR'NE, udtrykker sin stolthed: Når det fremhæves, at Rasmus både har favnet det faglige og sociale, bliver jeg ekstra stolt. Det faglige og sociale fællesskab er et anker hos INGENIØR’NE. Vi tillægger stor værdi, at der er plads til at udvikle sig fagligt i et trygt miljø, hvor vi kan have det sjovt og styrke fællesskabet og relationerne. Vi har altid prioriteret de studerende højt via blandt andet praktik, og jeg er taknemlig for Nannas anerkendelse og glad for at Nanna fortsat er en del af INGENIØR’NE takket være Rasmus og øvrige kollegaers indsats.

 

Klik her for at se Nannas video, hvor hun indstiller Rasmus til Mentorprisen. 

Klik her for at se Rasmus' tak. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job