21.09.2021

Rejsegilde på Nyt OUH

En milepæl blev markeret, da Nyt OUH, mandag den 20. september 2021, kunne fejre fælles rejsegilde for samtlige byggerier direkte relateret til Nyt OUH.

INGENIØR’NE er rådgiver på Servicebyen bestående af nyt Produktionskøkken, Regionalt lager samt Logistik- og sterilcentral. De 3 projekter er udbudt som delprojekter, hvor INGENIØR’NE udfører ingeniørrådgivning på alle 3 delprojekter, der er vundet i totalentreprise sammen med 5E Byg A/S.

Og netop servicebyen blev åbnet for rundvisning, efter den festlige og formelle del af rejsegildet blev afholdt i hospitalsklyngerne indenfor Ringvejen med besøg af blandt andre Sundhedsminister, Magnus Heunicke og Regionsformand, Stephanie Lose. Ringvejen danner ramme om den patientrelaterede del, hvor bl.a. Servicebyen ligger på den anden side af Ringvejen med direkte forbindelse til hospitalsklyngen via tunnelsystem. Servicebyens tre enheder er indbyrdes bundet sammen af en 6 m bred logistikkorridor, som har en vertikal tilslutning til den opførte tunnel med forbindelse til det resterende Nyt OUH placeret indenfor ringvejen.

Udover Servicebyen som ca. andrager 20.000 m², udfører INGENIØR’NE rådgivning ved opførelsen af nyt Steno diabetes center på ca. 20.000 m² nybyggeri, der skal sammenbygges med øvrige hospitalsbygninger, hvilket sker i samarbejde med 5E Byg A/S og Ravn Arkitektur.

Projekterne på Nyt OUH står ikke alene i rækken af sundhedsprojekter og Sundhed er et voksende fagområde hos INGENIØR’NE. Vi er netop i afleveringsfasen af Sterilcentralen i Randers, ligesom vi også i oktober måned, kan aflevere Akutafdelingen i Horsens. Projekterne er mange og vi favner bredt, hvor også rådgivning og sparring på mindre projekter indenfor Sundhed er et af vores kerneområder, udtaler Projektchef Jack Andersen. Han fortsætter, - netop med baggrund i den positive udvikling, glæder det os også, at Torsten Stoltze Bach kommet til. Torsten vil med sin solide baggrund og viden indenfor hospitalsudstyr styrke projekterne med viden om indretning af OP-stuer, intensiv-afdelinger og opvågningsstuer samtidigt med, at Torsten skal fungere som projektleder på mindre sundhedsprojekt opgaver.

 

Fakta:

Logistik- og Sterilcentral samt Hjælpemiddeldepot:

Ca. 10.000 m² med partiel kælder og partiel 1. sal. Teknik- og administration er placeret på 1. sal.

Totalentreprenør: 5E Byg A/S

Arkitekt: ERIK Arkitekter

 

Hovedkøkken, varemodtagelse og postcentral:

Ca. 5.000 m² med partiel 1. sal bestående administration og teknikarealer.

Totalentreprenør: 5E Byg A/S

Arkitekt: Gråbrødre Arkitekter

 

Regionalt Lager:

Ca. 4.500 m² med partiel 1. sal med administration og depoter.

Totalentreprenør 5E Byg A/S

Arkitekt: Gråbrødre Arkitekter

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job