13.04.2021

Resultatet fra 2020 afspejler en stærk indsats i en uvis tid

INGENIØR’NEs resultat for 2020 vidner om en stærk indsats fra medarbejderne i en tid, der har været uvis på mange måder.

Af det nyligt offentliggjorte årsregnskab for INGENIØR’NE fremgår det, at 2020 har været et flot regnskabsår. En indsats, der har sin baggrund i både byggebranchen som helhed, men bestemt også i medarbejdernes indsats.

Det er ingen hemmelighed, at vi er særligt privilegerede ved at være en del af byggebranchen, der for alvor har oplevet fremgang i en tid, hvor mange andre desværre har oplevet det modsatte. Kombinationen af dette og en strategisk beslutning om en øget salgsindsats, har givet fuld beskæftigelse hele året, udtaler John Andresen, Direktør og Partner hos INGENIØR’NE.

Den øgede travlhed har også bidraget til, at INGENIØR’NE har budt mere end 45 nye kollegaer velkommen fordelt på kontorerne i Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus.

Medarbejdernes fleksibilitet i en tid, der for dem også har været uvis og krævende, har været en overvejende årsag til det positive resultat. Det er vigtigt for INGENIØR`NE fortsat at være tæt på kunder og samarbejdspartner. Være tro mod god kvalitet samt ikke mindst at skabe en god arbejdsplads hvor medarbejderne trives og udvikles samt videreføre en udvikling med en stabil medarbejderstab, udtaler John Andresen.

 

Læs mere her. 

https://jv.dk/artikel/ingeni%C3%B8r-komet-i-esbjerg-laver-rekordoverskud-og-ans%C3%A6tter-45-nye-medarbejdere-under-corona-pandemi

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job