30.05.2024

Stor udvidelse af Kolding Storcenter færdig til tiden

Torsdag den 30. maj kunne Kolding Storcenter fejre en udvidelse på 8.000 kvadratmeter, hvor de voksne gæster blandt andet kan glæde sig over en stor ILVA-butik, mens ungerne får en afdeling af Leo’s Legeland at bolte sig i.

INGENIØR’NE har været bygherrerådgiver på projektet, hvilket blandt andet har omfattet udarbejdelse af byggeprogram, udbud og kontrahering med totalentreprenør samt opfølgning på byggepladsen.

Der har været et tæt samarbejde med totalentreprenør CC Contractor og designarkitekt Lars Serup, hvor INGENIØR’NE har haft den koordinerende rolle både mellem totalentreprenør arkitekt samt lejerne ILVA og Leo’s Legeland, og selvfølgelig Danske Shoppingcentre, der ejer Kolding Storcenter.

Og hos sidstnævnte er projektudviklingschef Hans Skovaa særdeles godt tilfreds med, at forløbet er gået fuldstændig som planlagt, siden projektet fik grønt lys fra Kolding byråd i december 2022.

"INGENIØR’NE har fungeret som vores forlængede arm på byggepladsen, og de har sikret, at entreprenøren har bygget det, der er lovet, de har udført kontrol undervejs for at sikre, at de rigtige løsninger blev valgt, og vi er rigtig godt tilfredse med, at vi kan tage udvidelsen i brug som planlagt," siger Hans Skovaa.

Foruden de indvendige forbedringer, inkluderer udvidelsen også 160 parkeringspladser, hvor der blandt andet er ladestandere fra både Clever og Tesla, og ifølge Hans Skovaa er god kommunikation mellem alle parterne en væsentlig forklaring på succesen.

"INGENIØR’NEs rolle har generelt været betydelig, fordi der er blevet arbejdet proaktivt for at finde og løse problemer, før de opstod, og generelt har vi haft fornemmelsen af, at projektet har været på forkant. Det gælder også i forhold til håndteringen af de nødvendige tilladelser, og blandt andet blev det i god tid sikret, at ibrugtagningstilladelsen var på plads, så vi rent faktisk kunne slå dørene op som planlagt 30. maj," lyder det fra Hans Skovaa, der generelt kun har roser til overs for det arbejde, som bidragyderne har lagt i projektet:

"Jeg vil faktisk sige, at resultatet af indsatsen er endnu bedre end jeg havde forventet. Vi har fået en tilbygning med en udvidet centergade, nyt bageri og nogle attraktive butikker fra ILVA og Leo’s Legeland, og der er virkelig blevet skabt en fed atmosfære som et resultat af mange gode indsatser."

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job