03.07.2020

Store projekter indenfor sundhed er i vente

Det er med stor stolthed, at INGENIØR'NE kan offentliggøre, at vi er rådgivende ingeniør på to store projekter på Nyt OUH.

I samarbejde med 5E Byg og Gråbrødre Arkitekter, er vi udvalgt til at projektere det nye produktionskøkken på Nyt OUH. Projektet omfatter ca. 3.300 m² produktionskøkken og har en samlet totalentrepriseværdi på ca. 73 mio. kr., ekskl. udstyr.

Sammenbygget med produktionskøkkenet, er den nye logistik- og sterilcentral, hvor INGENIØR’NE i samarbejde med 5E Byg, ERIK arkitekter samt Antonisen Consult ligeledes er udvalgt til at projektere. Den nye logistik- og sterilcentral omfatter ca. 10.000 m², og har en samlet totalentrepriseværdi på ca. 290 mio. kr., inkl. udstyr. I totalentreprisen, skal der leveres automatiseringsudstyr samt udstyr til sterilcentralen som autoklaver m.m.

Tilsammen udgør produktionskøknet og logistik- og sterilcentralen den nye serviceby på Nyt OUH.

” Det bliver et super spændende forløb! Vi ser frem til at være med i helheden i etableringen af den nye serviceby på Nyt OUH. Vi er utrolig stolte over, at valget på totalentreprenørteamene er begrundet i proces, kvalitet og det organisatoriske samarbejde” udtaler Jack Andersen, Seniorprojektchef, Sundhed”Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job