03.11.2023

VGP Park Vejle

Rammerne for et samarbejde med VGP Danmark er blevet etableret efter gennemførelsen af første del af et spændende projekt relateret til VGP Park Vejle.

VGP er en betydelig aktør inden for logistikejendomme på tværs af Europa, og har nu udvidet deres tilstedeværelse til det danske marked med deres første industri-, lager- og logistikcenter, VGP Park Vejle. Dette projekt omfatter ved fuld udbygning opførelsen af omkring 80.000 m² bygninger på et areal på mere end 180.000 m². Med stor fokus på højteknologiske løsninger er bygningerne designet til at imødekomme behovene inden for industri, logistik og tilknyttet administration.

Ud over at have stået for myndighedsprojektet og udbudsmateriale i forbindelse med VGP Park Vejle, har vi hos INGENIØR’NE også haft ansvaret for at omsætte hele VGPs europæiske byggeparadigme til dansk og danske forhold. Vi er meget glade for at kunne være med på projektet, og ikke mindst det fremadrettede samarbejde med VGP, udtaler Henrik Bilberg, Partner hos INGENIØR’NE.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job