05.06.2024

Vi byder velkommen i nord og øst

Ansættelser styrker INGENIØR'NE's faglige profil og understøtter virksomhedens ambitioner om at være landsdækkende.

Begyndelsen af juni har markeret en milepæl hos INGENIØR’NE. Med etableringen af et nyt kontor i København, hvor Peter Juhl Thorseng er tiltrådt som afdelingschef, og med ønsket om øget tilstedeværelse i Nordjylland sikret ved tiltrædelse af Stig Nørgaard Knudsen som Markedschef, Nordjylland, er glæden stor hos INGENIØR’NE.

Både Peter Juhl Thorseng og Stig Nørgaard Knudsen kommer fra virksomheden DEM, som er rådgivende ingeniør- og konsulentvirksomhed med speciale inden for energi, bæredygtighed, og tekniske installationer. Ansættelserne markerer ifølge administrerende direktør John Andresen derfor en styrkelse af den faglige profil i INGENIØR'NE, og samtidig er det en naturlig opfølgning på det øgede aktivitetsniveau og ønske om virksomhedens fysiske tilstedeværelse på Sjælland og i Nordjylland.

"Vi har ikke lagt skjul på, at vi har store ambitioner for fremtiden, men samtidig er det ekstremt vigtigt for os, at vores vækst sker ud fra en helhedsbetragtning og et organisk perspektiv. Vi ønsker at vokse i det rigtige tempo og med de rigtige kollegaer, så jeg er meget glad for, at vi med netop Peter og Stig kan sætte flere flueben på en gang," siger John Andresen, der har store forventninger til nyansættelserne og ikke tvivler på, at hans nye kollegaer er de rette til posterne.

"For det første kommer vi et stort skridt nærmere at være landsdækkende også i fysisk forstand, og for det andet bliver vi fagligt styrket på fagspecialerne energi, bæredygtighed og tekniske installationer, og der er ingen tvivl om, at det er områder, der får større og større betydning i byggeriet."

Stærk, faglig palette

Glæden over styrket faglighed deles af Stig og Peter, der glæder sig over at blive en del af en virksomhed, der allerede er bredt funderet inden for alle byggeriets fagspecialer.

"Der er et meget stort samspil mellem arkitekt, bygherre og ingeniører i dag, og det er klart en fordel for kunderne, at INGENIØR'NE kan tilbyde hele pakken, og jeg er ikke i tvivl om, at kvaliteten sikres, fordi vi har al viden samlet under et tag. Og på det personlige plan synes jeg også, at det bliver et utroligt spændende skifte," siger Peter Juhl Thorseng, der suppleres af sin mangeårige kollega:

"Samtidig med at INGENIØR'NE er en virksomhed, som er både agil og fleksibel i projekterne og specialiseret i byggeriet, så tiltaler filosofien om, at der altid stilles det stærkeste hold til den enkelte opgave mig meget, og jeg ser rigtig meget frem til en masse spændende projekter sammen med resten af teamet," slår Stig Nørgaard Knudsen fast.

Velkommen!

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job