19.09.2022

Vi styrker bæredygtigheden hos INGENIØR’NE

Nye klimakrav og fokus på bæredygtighed stiller øgede krav, derfor har INGENIØR’NE et stort fokus på at styrke kompetencer og opbygning af specialistviden på området.

Bæredygtighed er højt prioriteret hos INGENIØR’NE. Nye klimakrav og fokus på bæredygtighed stiller øgede krav, derfor har INGENIØR’NE et stort fokus på at styrke kompetencer og opbygning af specialistviden på området.

For at styrke bæredygtighedsområdet er Charlotte Lykke Pedersen pr. 1. september tiltrådt som bæredygtighedsspecialist og fagansvarlig for bæredygtighed. Charlotte har en solid erfaring indenfor bæredygtighedsledelse, DGNB, LCA- og LCC, Den frivillige Bæredygtighedsklasse, ressourceoptimering samt implementering af biogene byggematerialer, som kan blive en forudsætning for at imødekomme fremtidige klimakrav. Charlotte har erfaring fra både arkitekt- og ingeniørsiden og har mange års erfaring fra uddannelsesverdenen.

Vi er enormt glade for, at Charlotte er kommet ombord hos os. Charlotte kan med sin tyngde fra både teori og praksis tilføje viden til INGENIØR’NE og vise vejen for fremtidige indsatsområder, John Andresen, Adm. Direktør hos INGENIØR’NE.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job