Reference for FAB Afd. 105 - Frits Jørgensens Have

Ombygning af det gamle Faaborg sygehus til 40 boliger fordelt på 2 og 3 værelses lejligheder samt 2 rækkehuse.

Bygherre:

FAB - Fyns Almennyttige Boligselskab, Odense

Areal:

4200 m²

Færdiggjort:

2020 - 2022

Byggeriet

Ombygning og total istandsættelse af det gamle sygehus , etablering af 40 lejligheder i størrelser fra ca. 70 – 115 kvm, som rummer forskelligartede boliger i form af 2 og 3 – værelses lejligheder samt 2 rækkehuse.

Projektet understøtter fællesskabet med sine fællesfaciliteter, der bl.a. består af fælles have med drivhus, en fælles tagterrasse med orangeri, samt et fælleshus med køkken til større arrangementer.

Byggeriet omfatter ny-indretning, etablering af nye køkkener og badeværelser, montering af nye døre og vinduer, renovering af eksististerende tag, montering af nye altaner, etablering af nye trappe- og elevatortårne, etablering af nyt ventilationsanlæg og nye installationer samt nye udearealer.

Faaborg Gl. Sygehus er klassificeret som bevaringsværdig.

Udførte ydelser

Rådgivningen omfatter totalrådgivning med ansvar for arkitekt-og ingeniør ydelser, projekteringsledelse i overensstemmelse med ABR18 og YBL18, udarbejdelse af udbudsmateriale, indhentning af tilbud samt forhandlinger med entreprenører, indgåelse af kontrakter, efterfølgende byggeledelse og tilsyn.


Udbudsform

Totalrådgivning med udbud i storentreprise med forhandling.

Kent Grundell Hansen

Projektchef
Tlf.: +45 22 19 67 60
Mail: kh@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job