Reference for FAB Afd. 105 - Frits Jørgensens Have

Ombygning af det gamle Faaborg sygehus til 40 boliger fordelt på 2 og 3-værelses lejligheder

Bygherre:

FAB - Fyns Almennyttige Boligselskab, Odense

Arkitekt:

Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S

Areal:

4200 m²

Færdiggjort:

2020 - 2022

Byggeriet

Ombygning og total istandsættelse af det gamle sygehus, etablering af 40 lejligheder i størrelser fra ca. 70 – 115 kvm, som rummer forskelligartede boliger i form af 2 og 3 værelses lejligheder.

Projektet understøtter fællesskabet med sine fællesfaciliteter, der bl.a. består af fælles have med drivhus, en fælles tagterrasse med orangeri, samt et fælleshus med køkken til større arrangementer.

Byggeriet omfatter nyindretning, etablering af nye køkkener og badeværelser, montering af nye døre og vinduer, renovering af eksisterende tag, montering af nye altaner, etablering af nye trappe- og elevatortårne, delvis renovering og genopbygning af eksisterende murværk, etablering af nyt ventilationsanlæg og nye installationer samt nye udearealer.

Den nuværende tagkonstruktion er blevet demonteret med undtagelse af eksisterende spær-konstruktion. Der er udført tagopretning, nyt undertag samt nyt tegltag. Det er så vidt muligt forsøgt at bringe Faaborg Gl. Sygehus tilbage til det oprindelige udseende.

Faaborg Gl. Sygehus er klassificeret som bevaringsværdig.

Udførte ydelser

Rådgivningen omfatter totalrådgivning med ansvar for arkitekt-og ingeniør ydelser, projekteringsledelse i overensstemmelse med ABR18 og YBL18, udarbejdelse af udbudsmateriale, indhentning af tilbud samt forhandlinger med entreprenører, indgåelse af kontrakter, efterfølgende byggeledelse og tilsyn.

INGENØR'NE har forud for byggestart deltage i beboerinformation/beboerinddragelse.


Udbudsform

Totalrådgivning med udbud i 2 storentrepriser med tidlig inddragelse af entreprenør (Wicotec-Kirkebjerg og S. Guldfeldt Nielsen A/S) og samarbejder med åbne kalkulationer.

Kent Grundell Hansen

Projektchef
Tlf.: +45 22 19 67 60
Mail: kh@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job