Reference for P-Hus Orient Plads

Opførelse af parkeringshus i 7 etager med 430 parkeringspladser i Nordhavn, København

Bygherre:

Udviklingsselskabet By & Havn I/S

Arkitekt:

Årstiderne Arkitekter

Totalentreprenør:

5E Byg

Areal:

13,306 m²

Færdiggjort:

2021 - 2022

Byggeriet

Parkeringshuset er udformet med en dobbeltrettet rotunde i den ene ende af parkeringshuset. Facaden består ved rotunden som en dobbelt facade, som giver en udadvendt funktion, hvor der er plads til ophold for gående.

I den anden ende af parkeringshuset er der ligeledes indarbejdet en udadvendt funktion i form erhvervslokale. Det stiller store krav til tætheden, da der er parkeringspladser hen over erhvervet.

Byggeriet er pælefunderet og består af p-dækelementer, som hviler på vægge eller søjle/bjælke system. Taget over rotunden består af trapezplader. Etagehøjden i stueetagen er højere, så der kan parkere HCP busser. 

Der er udført traditionelle elinstallationer, afløb og brandsikring.

P-husets bæredygtige og grønne profil kommer til udtryk i valget af materialerne; træ og genbrugsaluminium, der giver facaden et levende spil, og som er valgt på baggrund af deres miljømæssige egenskaber og optimale ressourceudnyttelse.

På taget etableres der solceller, grøn bevoksning samt LED-lys, der er styret af lysfølsomme bevægelsessensorer for at minimere energiforbruget uden at gå på kompromis med burgernes tryghed.

 

Udførte ydelser

INGENIØR'NE har varetaget projektledelse og projektering af konstruktioner, El, VVS, anlæg og brand.


Udbudsform

Totalentreprise.

Michael Hvid Jensen

Fagchef Konstruktioner
Tlf.: +45 22 16 87 07
Mail: mhj@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job