Reference for Deloitte, Esbjerg

Ny stormflodsikret kontorbygning i 3 etager og parkeringskælder på kajkant, Esbjerg Havn.

Rådgivningen omfatter ingeniørprojektering, byggeledelse og tilsyn.

Bygherre:

Deloitte Fonden

Totalentreprenør:

KPC Herning A/S

Areal:

3000 m²

Færdiggjort:

2015

Byggeriet

Deloitte Fonden opfører nyt kontordomicil med parkeringskælder på Esbjerg Havn. Byggeriet består af en møde- og kantineetage i stueplan, som bl.a. er beregnet til håndtering af alle kundebesøg. 1. sal og 2. sal er ”produktionsetager”, som er forbeholdt Deloittes medarbejdere. Der indrettes i alt ca. 120 arbejdspladser i bygningen. Kantinen forberedes for, at der kan samles 150 personer.

Bygningen udføres som lavenergi 2015, og kan opgraderes til laveenergi 2020 via supplerende solceller.

Bygningen stormflodssikres til kote 5,2 DVR, således at eventuelle oversvømmelser på Esbjerg Havn ikke trænger ind og beskadiger de tekniske installationer i kælderniveau. I kælder er bl.a. ventilationsanlæg, kølekompressorer og hovedtavle for elinstallation placeret.

Arkitektonisk er bygningen tænkt som en svævende murværksbygning placeret på en glassokkel.

Udførte ydelser

INGENIØR’NE har forestået projekteringen af alle ingeniørfag, herunder lyd og brand. Arkitektfirmaet C.F. Møller har været arkitekt på byggeriet.


Udbudsform

Rådgivningen er gennemføret i totalentreprise sammen med KPC Herning A/S.


Bygningen er stormflodsikret til kote 5,2 DVR da storm og blæst kan foranledige oversvømmelser på Esbjerg Havn."


Erling Hjorth Sørensen

INGENIØR'NE, Civilingeniør, Partner

Erling Hjorth Sørensen

Civilingeniør, Partner
Tlf.: +45 60 29 32 30
Mail: ehs@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder