Byggeriet
Ombygningen bestod i sammenlægning af 2 eksisterende gamle bygninger i 5 etager, beliggende midt på Højbro Plads i København. Den nye restaurant fordeler sig over 3 etager, og eksisterende gavle mellem bygningerne blev fjernet på 2 af disse etager.
![](/media/1607/28sxbwz8851s1itb.jpg?anchor=center&mode=crop&width=320&height=210&rnd=132210670090000000)
![](/media/1608/tgif_rest.jpg?anchor=center&mode=crop&width=320&height=210&rnd=132210670160000000)
Udførte ydelser
INGENIØR´NE forestod komplet projektering af alle installationer, udførelse af fagtilsyn for både installationer og konstruktioner, samt delvis byggeledelse.
Køkkenindretning blev udført i tæt samarbejde med køkkenleverandøren Ken storkøkken. Projekteringen omfattede desuden projektering af fjernkøl, flere dybtliggende pumpebrønde, emhætter, ventilationsanlæg med køl, samt fedtudskiller med særlig tømningsanordning ud mod Højbro Plads.
Udbudsform
Fagentreprise