Reference for Ombygning af Det gamle Posthus, Esbjerg

Ombygning af en fredet bygning.

Bygningen, som har være anvendt til posthus ombygges til 3 restauranter samt natklub.

Rådgivningen omfatter ingeniørprojektering samt fagtilsyn.

Bygherre:

Butcher Esbjerg

Att:

Jesper Nielsen

Areal:

1900 m²

Færdiggjort:

2016

Byggeriet

Det gamle Posthus på torvet i Esbjerg ombygges til 3 restauranter samt natklub. Der udføres to restauranter i stueetagen inkl. tre køkkenlinjer. På 3. sal udføres en restaurant med en køkkenlinje. Der udføres nyt ventilation i forbindelse med alle nye køkkenlinjer. Eksisterende ventilation genanvendes i nogen grad. Derudover udføres nyt afløbssystem med fedtudskiller.

På 1. salen indrettes natklub og etageadskillelsen er i denne henseende beregnet for rytmisk personlast.

Bygningen er fredet, hvormed der har været skærpede krav i forhold til ombygningen særligt udfordrende ved installationer og brandforhold.

Der er udført brandsimulering på flugtvejs- og evakueringsforhold. Dette for at kunne bevare bygningens oprindelige indretning. Dette resulterede bl.a. i opførelse af ny udvendig trappe som flugtvej i baggården.

Facadeudtrykket med vinduer osv. er derved ikke blevet berørt.

Udførte ydelser

Rådgivningen omfatter ingeniørprojektering samt tilsyn.


Udbudsform

Projektet udføres i fagentreprise.


Det har været en udfordring at finde gode løsninger, på nye installationer i den fredede bygning."


John Andresen

INGENIØR'NE, Direktør, Partner

John Andresen

Direktør, Partner
Tlf.: +45 21 79 81 02
Mail: ja@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder