Reference for DMJX - Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole domicil i August Schade Kvarteret i Ørestad Nord.

Domicilet skal huse funktioner til undervisning og læring i form af undervisningslokaler, studiemiljø og værksteder, kontorarbejdspladser med tilhørende støttefaciliteter.

Bygherre:

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX)

Totalentreprenør:

5E Byg A/S

Areal:

1.450 m2 grund, 7000 m2 etagemeter i syv etager

Færdiggjort:

2022 - 2023

Byggeriet

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) opfører nyt domicil Ørestad Nord på en sokkelgrund. Byggegrunden er beliggende syd for DR Byen, ca. 200 meter fra DR Byen.

Domicilet skal huse funktioner til undervisning og læring i form af undervisningslokaler, studiemiljø og værksteder, kontorarbejdspladser med tilhørende støttefaciliteter og er disponeret over 7 etager for at give plads til et generøst, åbent atriumrum: skolens ’green line’ område.

Atriumrummet er placeret langs nordsiden mod kvarterets indre gade for at invitere ind og vække nysgerrighed i dem, der går forbi. Størrelsen af atriet varierer fra etage til etage for at skabe et levende og dynamisk læringsrum, og derved undgå en høj lige “skakt” som vi kender det fra det konventionelle atrium.

 

PLH Arkitekter og Dall Lindhardtsen er arkitekter på projektet. 

Udførte ydelser

INGENIØR'NE har varetaget ingeniørydelser inden for brand, konstruktion, vvs, ventilation, el, CTS og anlæg.


Udbudsform

Projektet udføres i totalentreprise.


Et unikt projekt i Ørestaden."


Hanne Biller Kristensen

INGENIØR'NE, Projektleder

Hanne Biller Kristensen

Projektleder
Tlf.: +45 25 30 47 85
Mail: hbk@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job