Reference for Hjertet, Ikast

Opførelse af ny bygning til brug for skole, kultur- og idrætfaciliteter. Desuden kontorlokaler og butikker til udlejning.

Rådgivningen omfatter ingeniørprojektering

Bygherre:

ISIB Ejendomsselskab A/S

Arkitekt:

C. F. Møller Architects

Totalentreprenør:

KPC A/S

Areal:

4000 m²

Færdiggjort:

2017 - 2018

Byggeriet

Opførelse af nyt byggeri på 4000 m2 for ejendomsselskabet bag International School Ikast Brande (ISIB), som indeholder nye undervisningslokaler, sportshal og omklædningsfaciliteter, kontorer, butik, fællestorv med scenefaciliteter og forskellige multirum/refleksionsrum.

Bygningen anvendes til undervisning af ISIB’s ældste elever og til idræt og musikundervisning. Herudover udleje af kontorlokaler og butik til Ikast-Brand Kommune ligesom multirum kan lejes af foreninger.
 
Byggeriet er specielt i forhold til, at alle facader og alle tagflader er beklædt med trælister. Tilsvarende er trælister et gennemgående tema inde i bygningen.

Bygningens konstruktioner er udført i en kombination af stål og beton for at imødekomme bygningens specielle arkitektur.

Udenoms arealerne er designet med et aktivitetsbånd med skaterfaciliteter og en lang række sportsfaciliteter. Der er anlagt en sø, hvor alt overfladevand forsinkes, inden det føres til recipient.

Udførte ydelser

INGENIØR’NE har forestået projekteringen af alle ingeniørfag, herunder lyd og brand. Arkitektfirmaet C.F. Møller har været arkitekt på byggeriet.


Udbudsform

Rådgivningen er gennemført i totalentreprise sammen med KPC Herning A/S.


Byggeriet er specielt i forhold til, at alle facader og tagflader er beklædt med trælister."


Erling Hjorth Sørensen

INGENIØR'NE, Produktionschef, Partner

Erling Hjorth Sørensen

Produktionschef, Partner
Tlf.: +45 60 29 32 30
Mail: ehs@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job