Reference for Ecco Hotel- og Conferencecenter

Bæredygtigt nybyggeri med hotelværelser og hotellejligheder i forbindelse med uddannelses- og konferencecenter. 
Rådgivningen omfatter ingeniørprojektering, byggeledelse og tilsyn.

Bygherre:

Ecco Sko A/S

Areal:

5500 m²

Færdiggjort:

2011 - 2012

Honorarsum:

DKK 7,7 mio.

Byggeriet

Projektet omfatter 74 hotelenheder, hvor værelserne har forskellig størrelse og funktionalitet. Opdaterede konferencefaciliteter, hvor natur, lys og lækre materialer danner rammen i såvel semiprivate arbejdsrum som i offentlige arealer. Anlægsprojekt med nye veje, p-pladser og landskabstilpasninger.

Fra idé til færdigt resultat er projektet udført i et samarbejde med ECCO Sko, arkitektfirmaet Dissing+Veitling og INGENIØR´NE. Byggeriet indeholder nytænkte funktioner, er tilpasset naturen og ECCOs værdiset, hvor bæredygtighed er en væsentlig faktor.

Bygningerne er opført som 2020 energiboliger. Der er anvendt en række bæredygtige tiltag i byggeriet, herunder bl.a. jordvarmeanlæg, solcellepaneler samt en kraftig isoleret klimaskal, hvilket gør ECCOs Hotel og Conferencecenter selvforsynende på energi. Solvarmeløsningen er intelligent og fleksibelt, da teknikken kan tilpasse kapaciteten til høj og lav belægning på hotellet.

Udførte ydelser

INGENIØR´NE A/S har forestået totalrådgivningen, der omfatter totalrådgivning, tilsyn, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering. Ingeniørprojektet er fuldt projekteret og optegnet på egen tegnestue i CAD, IKT og REVIT.

For optimering og reducering af drift omkostninger, finjusteres CTS styring efter brugens behovsmønster. Ved 1 og 5 års gennemgangssyn, registreres og udsendes mangler elektronisk via styresystemet AJOUR.


Udbudsform

Projektet er udført i fagentreprise.


Byggeriet indeholder nytænkte funktioner, er tilpasset naturen og ECCOs værdisæt."


John Andresen

INGENIØR'NE, Adm. direktør, Partner

John Andresen

Adm. direktør, Partner
Tlf.: +45 21 79 81 02
Mail: ja@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job