Reference for Holbæk Have

Opførelse af 96 familieboliger i det store bynære naturområde, Holbæk Fælled i samarbejde med totalentreprenør Adsbøll Entreprise og MANGOR & NAGEL Arkitekter.

Arkitekt:

Mangor & Nagel

Totalentreprenør:

Adsbøll Entreprise

Att:

Pris:

180 mio dk.

Byggeriet

I samarbejde med totalentreprenør Adsbøll Entreprise og MANGOR & NAGEL Arkitekter har INGENIØR'NE varetaget projekteringen af 96 nye familieboliger og tilhørende anlæg i Holbæk.

Boligerne spænder fra ca. 75 til 105 , fordelt på 2 til 4-rum. Alle boliger er etableret med altan eller terrasse og der er opført tilhørende fælleshus. Samlet udgør byggeriet et etageareal på omkring 8.600 .

Boligerne er beliggende i det store bynære naturområde, Holbæk Fælled. Den særlige beliggenhed er tænkt ind i helheden for både udsigt, lysindfald og anlægget omkring boligerne, hvor parkeringsareal og fællesområde, med haverum og offentlige stier, sammen med øvrige faggrene, har været en del af projekteringsopgaven for INGENIØR’NE.

Byggeriet er opført efter lavenergiklasse jf. BR18. Der er anvendt vedvarende energi til opvarmning af bygninger, i form af varmepumper og solceller, hvilket har resulteret i overholdelse af Lavenergiklassen.

Udførte ydelser

Rådgivningen består af ingeniørprojektering for totalentreprenøren. 


Udbudsform

Totalentreprise.


Er der spørgsmål til projektet, er du velkommen til at kontakte mig"


Kent Grundell Hansen

INGENIØR'NE, Projektchef

Kent Grundell Hansen

Projektchef
Tlf.: +45 22 19 67 60
Mail: kh@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job