Reference for Børnehaven Tarphagevej, Esbjerg

Projektering af ny børnehave for Esbjerg Kommune, Tarphagevej.     

Bygherre:

Esbjerg Kommune

Areal:

530 m²

Pris:

DKK 7 mio.

Færdiggjort:

2015

Honorarsum:

DKK 500.000

Byggeriet

Byggeriet omfatter opførelse af en aldersintegreret daginstitution til 40 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn. Institutionen opføres i et plan og er på ca. 354 m² hertil ca. 113 m² overdækket areal, ny liggehal, skur til renovation m.m.

Bygningen udføres i energiklasse 2015.

Etablering af nye p-pladser samt retablering af belægninger og legeplads der er berørt af byggeriet.

Den eksisterende børnehave nedrives som et selvstændigt projekt. Opfyldning af byggegrube efter nedbrydningen udføres i forbindelse med nærværende projekt.

Udførte ydelser

INGENIØR’NE har projekteret alle ingeniørfag for konstruktioner samt tekniske installationer for el, vvs og ventilation. Rådgivning inden for brand og er ligeledes indeholdt i ydelsen.

Projekteringen er udført på baggrund af oplæg fra Esbjerg Kommune. Under projektering og udførelse er bygherrens og brugernes ønsker til endelig udformning og tilretninger medtaget.

Bygningen er projekteret i forhold til energikrav 2015.

Rådgivningen omfatter ingeniørprojektering, tilsyn og byggeledelse.
Projektet er udført i samarbejde med Teknik & Miljø, Esbjerg Kommune.


Udbudsform

Projektet udføres i fagentreprise.


Har du spørgsmål til projektet er du velkommen til at kontakte mig"


Christian G. Gram

INGENIØR'NE, Projektleder og konstruktionsingeniør

Christian G. Gram

Projektleder og konstruktionsingeniør
Tlf.: +45 26 81 27 76
Mail: cg@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder