Reference for Lalandia Billund

Bygherrerådgivning ifm. opførelse og etablering af ny attraktion ”Wild River” ved Lalandia Billund.

Bygherre:

Lalandia Billund A/S

Areal:

2000 m²

Færdiggjort:

2014 - 2015

Byggeriet

Attraktionen omfatter en 168 m lang ”Wild River” forlystelse samt en ny aktivitetspool i det eksisterende udespa-område ved Aquadome i Billund.

Wild River starter indenfor i Aquadome og foregår derefter i det fri. Midtvejs er et landingsbassin, hvorfra der er adgang til en ny udendørs aktivitets pool. Wildriver fortsætter videre og lander i et nyt landingsbassin inde i Aquadome igen.

I Wild River strømmer der i alt 2.800 m³ opvarmet vandbehandlet vand i timen.

Under byggeriet har Lalandia på intet tidspunkt, på grund af byggeriet, været lukket for gæster. Gennembrydninger og udførelse af bygningsarbejder indendørs er udført uden gener for driften, badegæster og medarbejdere.

Under udendørs spaområdet er etableret nyt teknikrum, hvori vandbehandlingsanlæg til Wild River & aktivitetspool samt til udendørs spa er placeret.

Dele af den eksisterende klimaskærm og det eksisterende promenadedæk er omfattet af ombygningen.

Udførte ydelser

INGEIØR’NE har forestået bygherrerådgivning, projektering af bygnings- og bassinkonstruktioner, vvs- og ventilationsinstallationer, vandbehandling, stærk- og svagstrømsinstallationer, kloak og ledninger i jord, udbud i fagentreprise, koordinering af bygherreleverancer, byggeledelse og tilsyn, projektopfølgning og aflevering.

INGENIØR’NE har stor erfaring med ombygninger, tilbygninger og udvidelser af bygninger i drift, hvor sikkerhed for gæster, kunder, medarbejdere og fortsat drift er i fokus.


Udbudsform

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job