Reference for Munkebo Børnehave

Opførelse af børnehave med særligt fokus på godt indeklima, hvor læring, udvikling og trivsel er i højsædet.  

Bygherre:

Kerteminde Kommune

Totalentreprenør:

Hansson & Knudsen

Areal:

ca. 1.400 m² + 380 m² nybyg og 795 m² renovering

Færdiggjort:

2021 - 2022

Byggeriet

Med opførelsen af tilbygningen til Munkebo Børnehave er 3 institutioner lagt sammen under ét tag og har fået plads til i alt 200 børn.

Projektet omfatter en tilbygning for udvidelse af daginstitutionen på 1.465 m² samt yderligere 380 m² fordelt på orangeri, krybberum, fælles grupperum og overdækkede terrasser samt et spændende udendørs miljø på legepladsen, parkeringsareal og udearealer.

Nye moderne og fremtidssikrede faciliteter til børn, som med vigtige muligheder for leg, oplevelser fordybelse og udforskning danner rammerne for et trygt og sundt børnemiljø, hvor læring, udvikling og trivsel er i højsædet.

Bygningen er koblet på den eksisterende bygning på 795 m², der ligeledes har gennemgået en renovering og ombygning med ændring af rumdisponering og brugen heraf, ligesom der er etableret flere toiletgrupper.

Projektet er certificeret til DGNB sølv.

Byggeriet er udført i overensstemmelse med ABR18/YBL18 med energirigtig projektering, solceller og ventilation med god SFP- værdi.

Alle materialer er gennemprøvede, standardmaterialer med lang levetid og minimalt vedligehold. De fysiske udformninger er tilrettelagt, så vedligehold i driftsfasen minimeres.

Udførte ydelser

INGENIØR’NE har varetaget samtlige rådgiverydelser med særlig fokus på et godt indeklima, herunder projektering af konstruktioner, el, VVS, ventilation, anlæg og lyd.

Derudover ligeledes bæredygtigheds-ledelse, BIM- og IKT, bruger-inddragelse, opfølgning og fagtilsyn samt LCA- og LCC beregninger jfr. DGNB-certificeringsordningen.

 


Udbudsform

Totalentreprise.

Rune Linde Bisgaard

El-ingeniør, Projektleder
Tlf.: +45 27 26 45 63
Mail: rlb@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job