Reference for Munkebo Børnehave

Opførelse af børnehave med særligt fokus på godt indeklima, hvor læring, udvikling og trivsel er i højsædet.  

Bygherre:

Kerteminde Kommune

Totalentreprenør:

Hansson & Knudsen

Areal:

ca. 1400 m²

Færdiggjort:

2021 - 2022

Byggeriet

Nye moderne og fremtidssikrede faciliteter til børn, som med vigtige muligheder for leg, oplevelser, fordybelse og udforskning danner rammerne for et trygt og sundt børnemiljø.

Som rådgivende ingeniør har INGENIØR’NE sammen med Entreprenør Hansson & Knudsen og Arkitektfirmaet Vallentin Haugland været en del af det spændende projekt i Munkebo, hvor 3 institutioner er slået sammen under ét tag med plads til ca. 200 børn.

Projektet omfatter en tilbygning på 1.465 og 380 fordelt på orangeri, krybberum, fælles grupperum og overdækkede terrasser samt et spændende udendørs miljø på legepladsen, parkeringsareal og udearealer.

Bygningen er koblet på den eksisterende bygning, der ligeledes har gennemgået en renovering og ombygning med ændring af rumdisponering og brugen heraf, ligesom der etableres flere toiletgrupper.

INGENIØR’NE har varetaget samtlige rådgiverydelser med særlig fokus på et godt indeklima i den moderne institution, hvor læring og trivsel er i højsæde.

Projektet er certificeret til DGNB sølv.

Alle materialer er gennemprøvede, standardmaterialer med lang levetid og minimalt vedligehold. De fysiske udformninger tilrettelægges, så vedligehold i driftsfasen minimeres.

Byggeriet er udført i overensstemmelse med ABR18/YBL18 med energirigtig projektering, solceller og ventilation med god SFP-værdi.

Udførte ydelser

INGENIØR’NE har varetaget samtlige rådgiverydelser, herunder projektering af konstruktioner, el, VVS, ventilation, anlæg og lyd. Desuden bæredygtighedsledelse, BIM- og IKT, brugerinddragelse, opfølgning og fagtilsyn.


Udbudsform

Totalentreprise.

Rune Linde Bisgaard

El-ingeniør, Projektleder
Tlf.: +45 27 26 45 63
Mail: rlb@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job