Reference for Munkebo Børnehave

Ny børnehave med særligt fokus på et godt indeklima i en moderne institution, hvor læring og trivsel er i højsædet.

Bygherre:

Kerteminde Kommune

Totalentreprenør:

Hansson & Knudsen

Areal:

ca. 1400 m2

Færdiggjort:

2021 - 2022

Byggeriet

Nye moderne og fremtidssikrede faciliteter til børn i Munkebo børnehave sikres via godt samarbejde.

Som rådgivende ingeniør har INGENIØR’NE sammen med Entreprenør Hansson & Knudsen og Arkitektfirmaet Vallentin Haugland været en del af det spændende projekt i Munkebo, hvor 3 institutioner er slået sammen under et tag med plads til ca. 200 børn.

Projektet omfatter en tilbygning på 1.465 m2 og 380 m2 fordelt på orangeri, krybberum, fælles grupperum og overdækkede terrasser samt et spændende udendørs miljø på legepladsen, parkeringsareal og udearealer.

INGENIØR’NE har varetaget samtlige rådgiverydelser med særlig fokus på et godt indeklima i den moderne institution, hvor læring og trivsel er i højsæde.

Projektet er certificeret til DGNB sølv.

Alle materialer er gennemprøvede, standardmaterialer med lang levetid og minimalt vedligehold. De fysiske udformninger tilrettelægges, så vedligehold i driftsfasen minimeres.

Byggeriet er udført i overensstemmelse med ABR18/YBL18 med energirigtig projektering, solceller og ventilation med god SFP-værdi.

Udførte ydelser

INGENIØR’NE haretaget samtlige rådgiverydelser, herunder projektering af konstruktioner, el, VVS, ventilation, anlæg og lyd. Desuden bæredygtighedsledelse, BIM- og IKT, brugerinddragelse, opfølgning og fagtilsyn.


Udbudsform

Totalentreprise.

Rune Linde Bisgaard

El-ingeniør, Projektleder
Tlf.: +45 27 26 45 63
Mail: rlb@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job