Reference for Poly Tech domicil

Opførelse af nyt domicil på 3.100 m2 i Bramming

Bygherre:

INV75

Arkitekt:

GKV Arkitekter

Areal:

3.900 m2

Færdiggjort:

2020 - 2022

Byggeriet

PolyTechs nye hovedkontor er opført som to huse, der bindes sammen af en stor, bred glasoverdækket atrium. Hver af de to bygningsdele indeholder to planer, som hver især indeholder et storrumskontor brudt af en indre funktionskerne. Storrumskontorerne er inddelt yderligere i siddegrupper af mindre afdelinger, hvor der bevidst er søgt en stil med fokus på arbejdsmiljø og med blik for samarbejde på tværs af alle faggrupper.

Domicilet er opført som elementbyggeri, hvilket giver et ensartet udseende til facaden. Der er tale om moderne arkitektur med runde hjørner og store vinduer fra gulv til loft. Byggeriet kommer til at fremstå i et råt look i beton, træ og glas.

Indvendigt fremstår lokalerne med et råt look fra betonelementerne, hvor der med de synlige installationer bliver et gennemgående industrielt design.

I kælderplan er der kantine, hvorfra der er udgang til en atriumgård, som i sommerhalvåret kan danne rammerne om en udekantine til glæde for personalet.

På taget er der opsat solceller som blandt andet er med til at drive jordvarmen til bygningen. Alle materialer er udvalgt ud fra hvordan de passer til området, og med øje for bæredygtighed.

Gandrup, Krabbe og Vang Arkitekter var arkitekt på byggeriet.

NemByg er entreprenør.

Udførte ydelser

INGENIØR’NE har som rådgiver haft ansvaret for udførelse af alle ingeniør discipliner i udbud som hovedentreprise med åben kalkulation samt projektering som fagudbud med fuldt projekt på alle fag. Desuden udførelse af projekteringsledelse, fagtilsyn og bygherrerådgivning i forhold til supplerende ønsker, mens der blev bygget.


Udbudsform

Projektet er udført i hovedentreprise med åben kalkulation.

Michael Jensen

Afdelingschef Esbjerg, Partner
Tlf.: +45 26 84 60 07
Mail: mj@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job