Reference for Slagter Theilgaard

Udvidelse af produktion og frysehus

Bygherre:

Slagter Theilgaard

Areal:

1.500 m²

Færdiggjort:

2018 - 2021

Byggeriet

Frysehuset blev opført som første del af projektet. Det indeholder både indfrysningsrum og lagerkapacitet til ca. 800 paller. Denne bygning blev opført med stålrammer, som blev beklædt med stålpaneler.

Efter færdiggørelse af frysehuset blev tilbygninger for produktion og slusebygning opført. Disse bygninger blev opført i betonelementer. I produktionsbygningen blev der bl.a. opstillet flere rygeovne. Alle overflader blev af hensyn til rengøring coatet med epoxy.

Både frysehus, produktionsbygning og slusebygning blev forberedt for montage af solceller på taget.

Frysehuset blev designet, så overskudsvarmen genanvendes til varmtvandsproduktion, hvilket er en stor besparelse for kunden. Derudover blev flere af de gamle kompressorer udskiftet til nyere og mere energieffektive modeller.

Udførte ydelser

INGENIØR´NE hjalp bygherre med design og rådgivning helt fra ide til aflevering, herunder også udarbejdelse af design, indretning og teknisk arkitektarbejde.

Som følge af en presset tidsplan blev det valgt, at lade bygningerne opføre i totalentreprise, hvor INGENIØR´NE udarbejdede udbudsmateriale, herunder byggeprogram.

INGENIØR`NE udførte desuden projektering af alle installationer, herunder også kloak, mens konstruktioner blev projekteret af den valgte entreprenør.

Under hele byggeriet har INGENIØR´NE udført tilsyn, og desuden bistået bygherre med løbende rådgivning.

 


Udbudsform

Totalentreprise, dog projektering af alle installationer direkte for bygherre.

Anders Astrup

Partner
Tlf.: +45 60 29 32 32
Mail: ama@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job