Reference for Esbjerg Friplejehjem

I Storegade i Esbjerg opføres nyt plejehjem for KPC Ejendomsudvikling A/S & Projektas. Byggeriet får Danske Diakonhjem som lejer og det består af 60 boligenheder med tilhørende fællesfaciliteter. Sagen gennemføres i totalentreprise med KPC Herning som totalentreprenør. Aartiderne Arkitekter er arkitekt på sagen.

Bygherre:

KPC Ejendomsudvikling A/S & Projektas

Totalentreprenør:

KPC Herning

Areal:

Ca. 7000 m2 | 60 boliger

Færdiggjort:

2021 - 2022

Byggeriet

Byggeriet, som får Danske Diakonhjem som lejer, består af 60 moderne og bæredygtige boligenheder med tilhørende fællesfaciliteter, heriblandt festlokale.

Bygningerne består af 3 længer, hvor der på begge sider af bygningen er plads til at opholde sig udenfor. I stueplan og på 1. etage er der fælles spisekøkken og TV-stue med terrasse ud til det semiprivate gårdrum. På 2. etage er der en stor fællessal til aktiviteter og arrangementer samt spa/frisør-rum.

Byggeriet opføres i betonkonstruktioner og med en tagkonstruktion af gitterspær i træ i konstruktionsklasse KK2. Der bygges generelt i 2 etager. Dog er der en 3. etage på ca. 400 m2.

Det nye byggeri placeres delvist ovenpå en eksisterende P-kælder og der projekteres derfor nye bærelinjer ned gennem kælderen.

Der etableres grønne områder, grønt indgangsparti, altaner og terrasser i forbindelse med plejehjemmet.

Plejehjemmet ligger i den højeste brandklasse, BK4 og der er derfor krav om 3. parts certificering. Byggeriet får næsten alle tænkelige brandtekniske installationer, herunder sprinkler, ABA, varsling, slangevindere, brandmandselevator, mm.

Byggeriet gennemføres med stærk fokus på bæredygtighed og med en DGNB Guld certificering. Der benyttes solceller og byggeriet får delvis solafskærmning for at undgå overophedning.

Sagen gennemføres i totalentreprise med KPC Herning som totalentreprenør. Aartiderne Arkitekter er arkitekt på sagen.

Udførte ydelser

INGENIØR'NE leverer ydelser på samtlige ingeniørdiscipliner.

Projektet udføres i samarbejde med KPC Herning og Arstiderne Arkitekter. 


Udbudsform

Projektet udføres i totalentreprise af KPC.


Et spændende DGNB byggeri, som er udfordret af, at det delvist bygges ovenpå en eksisterende P-kælder."


Erling Hjorth Sørensen

INGENIØR'NE, Civilingeniør, Partner

Erling Hjorth Sørensen

Civilingeniør, Partner
Tlf.: +45 60 29 32 30
Mail: ehs@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job