Reference for Svendborg Friplejehjem

Nyt friplejehjem i Svendborg med 40 plejeboliger.

Bygherre:

Danske Diakonhjem

Arkitekt:

GPP Arkitekter og Labland Arkitekter

Areal:

4000 m²

Færdiggjort:

2017 - 2018

Byggeriet

Nybyggeri af friplejehjem med 40 plejeboliger fordelt på 3 etager med administration og tilhørende serviceareal. I alt 4000 m².

Servicefaciliteterne omfatter bl.a. storkøkken, omklædning, lederkontor, pedelkontor og mødelokale.

Byggeriet er opført i en u-form op mod eksisterende bebyggelse, så der dannes et lukket gårdrum med ophold for plejehjemmets beboere. På 3. sal er etableret to aktivitetssale til gymnastik, arrangementer og festlige lejligheder, hvorfra der endvidere er adgang til en fælles tagterrasse med ophold og udsigt.

Boligerne er opført som 2-rumsboliger med en fleksibel skillevæg, så den enkelte beboer kan vælge at have et stort opholdsrum og mindre soveværelse, eller omvendt – alt efter behov.

Byggeriet er pælefunderet og opført i betonelementer og stål. De omkransende facader er udført i tegl, mens facaderne mod gårdrummet er udført med en let beklædning.

Boligerne er udstyret med præfabrikerede badekabiner og ventilation udført med decentrale anlæg. Hele bebyggelsen sprinkles – tanken er nedgravet i gårdrummet.  

Udførte ydelser

INGENIØR´NE har udført projektering af kloak, pælefundering, in-situ beton og bærende konstruktioner samt ydelser vedr. brand, energi, termisk indeklima, akustik og trafikstøj. For installationsfagene har INGENIØR’NE udarbejdet funktionsudbud samt bistået ved koordineringen i samarbejde med de respektive installatører.


Udbudsform

Projektet er udført i totalentreprise af STB Byg A/S.


Har du spørgsmål til projektet er du velkommen til at kontakte mig"


Lasse Ditlevsen

INGENIØR'NE, Projektchef

Lasse Ditlevsen

Projektchef
Tlf.: +45 25 94 41 45
Mail: ldi@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job