Reference for Ny biograf, Broen Esbjerg

Opførelse af biograf for Nordisk Film i indkøbscentret Broen, Esbjerg.

Der opføres 8 top moderne biografsale med det nyeste udstyr inden for filmoptagelser.

Rådgivningen omfatter ingeniørprojektering

Bygherre:

TK Development A/S

Totalentreprenør:

NEM Byg A/S

Areal:

3800

Færdiggjort:

2017 - 2019

Byggeriet

Projektering af  ny 3500 m2 stor biograf samt ombygning af ca. 300 m2 eksisterende lejemål i forbindelse med indkøbscentret BROEN Esbjerg, som i fremtiden skal danne rammer for et nyt biografcenter i Esbjerg. Biografen består af et stort adgangs- og sagsområde og 8 stk. top moderne biografsale med det nyeste udstyr indenfor filmoplevelser.

Det nye center bygges på søjler med parkering og adgangsområde for BROEN Shopping, således at der bygges hen over den nuværende rampeadgang til BROENS parkeringsområde.

De ca. 3500 m2 bygges helt i skel mod Banedanmarks rangerspor og helt ud i skel mod Exnersgade hvor bygningen vil fremstå, som en moderne bygning med gennemarbejdet arkitektur, der skal være med til at løfte området i Østerbyen. 

Det eksisterende Shopping center forbindes med en åben glasbro, som arkitektonisk skal sikre at den lange facade brydes på fornuftig vis.

Udførte ydelser

INGENIØR’NE udføre alle ingeniørfag på det nye center vedr.: akustik (THX), el, cts, brand, ventilation, vvs, afløb, konstruktion, elementstatik samt BPU og påkørselslaster fra tog m.v. m.v. grundet banearealets tætte beliggenhed. Ligeledes foretages projekteringsledelsen af INGENIØR’NE i tæt samarbejde med de involverede parter på sagen.

Totalentreprenør på projektet er NEM BYG A/S, Bygherre er TK-Development A/S fra Aalborg og arkitekten på opgaven er Norconsult Skovhus Arkitekter fra Århus.


Udbudsform

Byggeriet er udbudt og gennemført i totalentreprise


Byggeriet indeholder nytænkning vedr. energioptimeringer og indeklima, samt katastrofesikring mod jernbaneanlægget."


Michael Jensen

INGENIØR'NE, Afdelingschef Esbjerg, Partner

Michael Jensen

Afdelingschef Esbjerg, Partner
Tlf.: +45 26 84 60 07
Mail: mj@ingenior-ne.dk

Se flere Projekter herunder

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job